Kursevi jezika

Metodologija

Kako biste što bolje ovladali jezikom potrebno je da vežbate četiri jezičke veštine: ČITANJE,PISANJE, SLUŠANJE I GOVOR. Zato mi u centru Contatto u nastavi koristimo moderne tehnike i udžbenike najnovije generacije koji su prilagođeni komunikativnom pristupu nastavi na kojoj se polaznici putem audio-video materijala upoznaju ne samo sa jezikom već i sa nezaobilaznom kulturom življenja!

Već od prvih časova težimo da upotrebljavamo jezik koji se uči kao sredstvo komunikacije! Zato se naši časovi odvijaju na italijanskom,engleskom i srpskom jeziku (na tečaju Srpski za strance). Samim tim, kod polaznika se brže razvija veština razumevanja i od prvih časova se aktiviraju mehanizmi interpretacije i komunikacije!

Rad u malim grupama

Radi produktivnijeg rada i davanja mogućnosti polazniku da za vreme časa što više praktikuje strani jezik, radimo u malim grupama od maksimalno 5 polaznika.

Jezički nivoi

Svi kursevi jezika u Centru Contatto organizuju se u šest različitih nivoa, prema Zajedničkom evropskom jezičkom okviru:

1. Početni (A1)
2. Viši početni (A2)
3. Srednji (B1)
4. Viši srednji (B2)
5. Napredni (C1)
6. Viši napredni (C2)

U našem ambijentu, u vašem poslovnom prostoru, preko programa Skype....

Omogućavamo vam da naučite jezik tamo gde vama najviše odgovara:u našem sugestivnom ambijentu, u vašem domu, u vašoj firmi, a ako se nalazite daleko ili živite u inostranstvu sigurno ćete se odlučiti za učenje na daljinu preko programa Skype! Vaše je samo da izaberete!

Upis - uvek u toku!

Kontaktirajte nas! Prilikom upisa našim polaznicima putem testa određujemo nivo i adekvatnu grupu, a po završetku kursa svim kursistima izdajemo sertifikate sa naznačenim nivoima. Test i diploma ulaze u cenu kursa!

Benvenuti! Wellcome! Dobrodošli!