Upis 2016

Upis 2018 i popusti

Iskoristite POPUST od 20%

Rad u malim grupama

Rad u malim grupama

Doživite produktivno učenje u gupama do 6 polaznika

Foto galerija

Foto galerija

Pogledajte slike i reportaže o nama

Jezički nivoi

Jezički nivoi

Saznajte više o nivoima Zajedničkog evropskog okvira za jezike

Utisci polaznika

Utisci polaznika

„Krenula sam na kurs italijanskog da bi se opustila posle posla, upoznala nove ljude ...

Na kursu italijanskog jezika u školi Contatto čas počinje mirisom sveže pripremljenog espresa i frazama italijanskog koje se još sa vrata izgovaraju. I naravno, osmehom i vedrinom!

Ako želite da naučite italijanski jezik možete se odlučiti za naše kurseve italijanskog jezika, grupne ili individualne. Kod ovih poslednjih nudimo vam i mogućnost časova preko Skajpa koji su svojevrstan ugođaj i mogućnost da uštedite dragoceno vreme ako živite u inostranstvu ili ste na putu, a želite da održite kontinuitet.

Ako ste zainteresovani za rad u grupama Contatto vam nudi:

  • Standardni kurs italijanskog jezika u trajanju od 4 meseca, podrazumeva 32 dvočasa po 90 minuta. Časovi se odvijaju 2 puta nedeljno.
  • Intezivni kurs italijanskog jezika koji je prilagođen  potrebama polaznika i odvija se od 3 do 5 puta nedeljno.

Naša garancija produktivnosti polaznika na časovima su grupe od 4-6 polaznika, a najbolji  način da se učenici brzo naviknu da i sami govore i da efikasnije vladaju samim jezikom je italijanski jezik kao jezik nastave.

Svim našim polaznicima koji uspešno završe kurs i polože test dodeljuju se sertifikati sa naznačenim nivoom Zajedničkog evropskog okvira za jezike.

Nastavni materijal koji koristimo su knjige Nuovo Espresso i Nuovo progetto italiano, udžbenici najnovije generacije prilagođeni komunikativnom pristupu nastavi na kojoj se polaznici putem audio-video materijala upoznaju ne samo sa jezikom već i sa nezaobilaznom italijanskom kulturom! Pored ovih udžbenika u nastavi se koristi i dodatni didaktički materijal renomiranih italijanskih izdavača, tekstovi iz italijanskih časopisa, sa interneta, popularne italijanske pesme, filmovi, pa čak i knjige.

 

Cene kurseva italijanskog jezika

U toku je upis na septembarske kurseve, iskoristite POPUST 20% na cene iz tabele:

  Grupa od 4-6 polaznika mesečno Individualni čas Poluindividualni  čas        Online čas
Opšti italijanski 5.000 1.900 1.200 1.900
Specijalizovani kursevi 6.500 2.400 1.400 2.400
Italijanski uz kuvanje 6.000 2.200 1.200

 

Cene po osobi.