Upis 2016

Upis 2019 i popusti

Iskoristite POPUST od 20%

Rad u malim grupama

Rad u malim grupama

Doživite produktivno učenje u gupama do 6 polaznika

Foto galerija

Foto galerija

Pogledajte slike i reportaže o nama

Jezički nivoi

Jezički nivoi

Saznajte više o nivoima Zajedničkog evropskog okvira za jezike

Utisci polaznika

Utisci polaznika

„Krenula sam na kurs italijanskog da bi se opustila posle posla, upoznala nove ljude ...

Na kursu italijanskog jezika u školi Contatto čas počinje mirisom sveže pripremljenog espresa i frazama italijanskog koje se još sa vrata izgovaraju. I naravno, osmehom i vedrinom!

Ako želite da naučite italijanski jezik možete se odlučiti za naše kurseve italijanskog jezika, grupne ili individualne. Kod ovih poslednjih nudimo vam i mogućnost časova preko Skajpa koji su svojevrstan ugođaj i mogućnost da uštedite dragoceno vreme ako živite u inostranstvu ili ste na putu, a želite da održite kontinuitet.

Ako ste zainteresovani za rad u grupama Contatto vam nudi:

  • Standardni kurs italijanskog jezika u trajanju od 4 meseca, podrazumeva 32 dvočasa po 90 minuta. Časovi se odvijaju 2 puta nedeljno.
  • Intezivni kurs italijanskog jezika koji je prilagođen  potrebama polaznika i odvija se od 3 do 5 puta nedeljno.

Naša garancija produktivnosti polaznika na časovima su grupe od 5-7 polaznika, a najbolji  način da se učenici brzo naviknu da i sami govore i da efikasnije vladaju samim jezikom je italijanski jezik kao jezik nastave.

Svim našim polaznicima koji uspešno završe kurs i polože test dodeljuju se sertifikati sa naznačenim nivoom Zajedničkog evropskog okvira za jezike.

Nastavni materijal koji koristimo su knjige Nuovo Espresso i Nuovo progetto italiano, udžbenici najnovije generacije prilagođeni komunikativnom pristupu nastavi na kojoj se polaznici putem audio-video materijala upoznaju ne samo sa jezikom već i sa nezaobilaznom italijanskom kulturom! Pored ovih udžbenika u nastavi se koristi i dodatni didaktički materijal renomiranih italijanskih izdavača, tekstovi iz italijanskih časopisa, sa interneta, popularne italijanske pesme, filmovi, pa čak i knjige.

 

Cene kurseva italijanskog jezika

U toku je upis na januarske kurseve, iskoristite POPUST 20% na cene iz tabele:

  Grupa 5-7 polaznika mesečno Individualni čas Poluindividualni  čas        Online čas
Opšti italijanski 5.000 1.900 1.200 1.900
Specijalizovani kursevi 6.500 2.400 1.400 2.400
Italijanski uz kuvanje 6.000 od 3.000 od 1.700

 

Cene po osobi.