Utisci polaznika

Milena Isaković:
“Krenula sam na kurs italijanskog da bi se opustila posle posla, upoznala nove ljude i lakše se sporazumevala na putovanjima. Sada idem na kurs već 3 godine, probala sam različite knjige, profesore i metode i mogu Vam reći da mi se škola “Contatto” najviše svidela.
Časovi su odlično organizovani, uvek dobro pripremljeni i ne osećam pritisak niti stres. Govorimo otvoreno, grešimo i učimo na greškama, uz podršku profesorke.
Dodatni bonus je kada na času skuvamo neki specijalitet – tako lakše zapamtimo nove reči, upoznajemo se sa različitim delovima Italije, a i večera nam je do sada uvek uspela.”

 

Marija Petrović:
”Odlučila sam da spojim lepo i praktično i da kuvajući italijanske specijalitete, uz čašu crvenog vina naučim italijanski jezik i saznam mnogo o njihovoj bogatoj tradiciji. Kako sam osvojila srce jednog Italijana procenite sami.”

 

 

 

Jelena Ivanović
“Melodičnost italijanskog jezika mi se oduvek sviđala i zbog toga sam se odlučila da ga naučim.Smatram da sam izabrala pravu školu. Sa svakog časa mi iz grupe izlazimo nasmejane a meni su,pored velike ljubavi prema jeziku,značajni i taj osmeh na licu i nova,lepa prijateljstva.Toplo preporučujem centar Contatto!”

 

 

 

Tina Verlašević
Kurs je više od onoga što sam očekivala.Pre svega,veoma je zanimljiv i,pored časova, motiviše me i za rad kod kuće.Uvek sam spremna da naučim jos i znatiželjna šta ćemo to novo raditi na času.

 

 

 

 

Sanja Belić-Gegoj
“Pohađam kurs itaijanskog jezika uz italijansku kuhinju.Kurs je interesantan, jasan, razumljiv i veoma koristan.Imam samo reči hvale! Pohvalila bih takodje i veliku fleksibilnost i raspoloživost u nadoknadi propuštenih časova.”