Radionice

Pravo je umeće napraviti dobro testo za pizzu i focacciu. Ovo znanje ljubomorno se čuva i prenosi sa kolena na koleno. Zahvaljujući dragoj Ani iz radionice za izradu domaće paste Pasta Fresca Famiglia Trasmond naučićemo da spremamo vrhunsku pizzu i foccaciu.
Subota, 15. decembar 17:00 – 20:00
Cena 2900din

Domaća pasta nešto je posebno, pogotovo ako sami pripremite sa sastojcima koje ste lično birali. Unosite dušu u testo koje mesite, a često i sam tok njene pripreme ima u sebi nešto iskonsko i opuštajuće.

Dođite i naučite kako se sprema sveža domaća pasta, sa jajima i bez, koje vrste paste postoje i koja su pravila njenog kuvanja. I naravno, probajte je uz čašu vina i  soseve koje ćemo zajedno spremiti.

Predavači su  Ana I Gianluca Trasmondi iz Pasta fresca famiglia Trasmondi.

Cena: 25eur

17.00h-20.00h

Mi koji pravimo kolače to radimo uvek iz ljubavi. Mi koji volimo Italiju tražimo prilike da saznamo što više o jeziku, kulturi i hrani jednog naroda koji ume da voli život i uživa u njemu.

Oprobajte se u pravljenu tipičnih italijanskih poslastica i uživajte u degustaciji i dobroj atmosferi uz čašu proseka.

Predavač je Lana Apolloni, vlasnica i osnivač Amaretti italijanske poslastičarnice u Beogradu.

Cena: 20eur